Eladó családi ház Gödöllő 89 500 000 Ft

Leírás

CasaNetWork Gödöllő Ingatlaniroda kínálatában eladó sorház Gödöllő kertvárosában.  Az ingatlan egy biztonságos,  zárt lakóparkban található KIRÁLYTELEPEN. Ebben a sorházban ritkán adódik eladó.  Gyönyörű otthona lehet családoknak, a szobák száma, a saját kert, a zárt udvar, garázs az autóknak minden igényt kielégítenek.

Az épület és a lakás szépen karbantartott, otthonos, belsőépítészetileg a 90-es évek divatját tükrözi. Ha korszerűsítést, vagy az új trendek szerint felújítást tervez egy igazán remek otthont lehet kialakítani belőle. 

Az épület 3 lakószintes, és alatta pince + garázs húzódik (+45 m2). 

A földszinten izgalmasan egybenyíló. de mégis szeparált a nappali-dolgozó-étkező-konyha. A mai igényeknek tökéletesen megfelel, hogy együtt/ egy légtérben legyen este család. Az emeleten vannak a hálószobák, mindkét szinten fürdőszobával. És  "hab a tortán" a tetőtérben kialakított,  hangulatos garzon fürdőszobával. Ez remek hely a kamaszoknak elvonulni, home office irodának, vagy vendégeket elszállásolni.  

Néhány információ a műszaki megoldásokról:

  • téglaépület, melyet dryvit szigeteléssel borítottak
  • fából készültek a nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel, nagyméretű ablakokkal
  • minden szolgáltatás saját mérőóra alapján
  • fűtése gázkazánnal radiátorokkal működik, a meleg víz szintén
  • riasztózott az épület 
  • garázs 2 autó számára, azon felül udvari beálló is rendelkezésre áll
  • kaputelefonnal és távirányítóval nyitható a bejárati kapu

Nagyon jól megközelíthető az ingatlan, városközpont és a tömegközlekedési végpontok is rövid távolságon belül elérhetőek. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal bír. Időpontban rugalmas vagyok, nézzük meg a helyszínen a benne rejlő adottságokat! Ingyenes hitel tanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk

Családi ház részletei

Ár: 89 500 000 Ft
Méret: 145 négyzetméter
Azonosító: 11386871
Irodai azonosító: 166401714
Telek: 300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5