Eladó családi ház Galgahévíz 66 000 000 Ft

Leírás

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ

CasaNetWork Gödöllő Ingatlaniroda kínálatában eladó családi ház Galgahévíz központjában. Minden szolgáltatás, iskola, óvoda gyalogló távolságban, a közelben horgásztó, buszmegálló, M3 autópálya 7 km. KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ, 2 LAKRÉSZES CSALÁDI HÁZ

Adottságait a helyszínen jobban feltérképezheti, egyeztessünk időpontot!

Jelenleg a FÖLDSZINTEN egy külön bejáratú garzon lakás és 2 állásos garázs található. Elegáns lépcsőházon jutunk fel a felső szintre. Az EMELETEN találhatóak a különleges hangulatot idéző hallból nyíló tágas szobák, melyet gyönyörű gravírozott üvegajtók ékesítenek. Ugyanezen szinten van még télikert , konyha-étkező kamrával, valamint fürdőszoba, külön toilettel.

Az emeleti lakrész és a földszinti lakás külön bejáraton közelíthető meg, így könnyen kétlakásossá, vagy kétgenerációssá alakítható. 

Az épület fűtését kondenzációs gázkazán és vegyes tüzelésű kazán, áramellátását 3 fázis biztosítja. (3x 25A)

Az épület korában luxusnak számító megoldásokkal bír. Szerkezetileg stabil, téglaépítésű, repedésektől, nedvesedéstől mentes. Nyílászárói és az elektromos hálózat cserére szorulnak.

A telek dupla méretű (2308 m2), rendkívül jó termőtalajt nyújt kertészkedésre, gazdálkodásra. A locsolás fúrt kútból ingyenesen megoldható.

Tehermentes, 1/1 tulajdonú ingatlan. Ingyenes hitel tanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk

Családi ház részletei

Ár: 66 000 000 Ft
Méret: 230 négyzetméter
Azonosító: 11339992
Irodai azonosító: 166401662
Telek: 2308 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5